Så det så

I tog en skiva skinka och en kniv och började dela den direkt på bordsskivan.

Jag: -Ska du skära direkt på bordet??
I: -Jaa...det var det jag hade tänkt.

Och sen gjorde han det.



Snart slut

på det här året....Imorgon drar vi till Lofsdalen och firar nyår!

Så med andra ord måste vi på bolaget idag ;-)

M sitter med ett smått galet flin på läpparna...han sökte just på sitt paket som han beställt från cyberfoto...och hans teleobjektiv  till monsterkameran Sture befinner sig just nu på ica...strax efter fick han ett sms som bekräftade det.
Så nu vete fan om vi får nån frukost....finns en viss risk att han sticker och hämtar det först....
*gömmer bilnycklar*

Verkar som om det kanske inte blir en tur till badhuset idag, som vi tänkt....I har lite feber....beror säkert på pepparkakorna och struvan som han åt igår...
Han får egentligen inte äta sånt med tanke på hans IBS ....och när han "fuskat" brukar det bli feber och rally i magen....än så länge bara feber...får se hur det blir efter en slurk proviva.

2 veckor av ledighet kvar :-) fast jag kan ju bara inte hålla mig ifrån jobbet (ja det förstår jag inte heller...) så jag for ner igår kväll och surrade lite med fröken D och herr R. Hade med lite presenter till fröken D eftersom hon nu tillhör superuskornas värld :-D Det finns många uskor men väldigt få SUPERuskor...än så länge är vi 4 ;-)
Jag (såklart...jag är ju tydligen superuskornas superuska....lite som påven fast inom vården) Fröken C, Fru A och nu Fröken D....(h)järngänget :-D

Min Kitchen aid är sorterad i Ånge....hoppas hoppas att den hinner komma idag....då ska jag fan tokbaka bullar och tvångsmata Lofsdalingarna med....

Nehepp....bolaget nästa! Eller jag kanske borde klä på mig först....kan bli jobbigt annars...

Dagen

Inte gjort speciellt mycket...på förmiddagen.

Sen kom familjen A förbi för att fika lite och köra bilbana :-)
Då kom vi på att vi skulle laga middag tillsammans...så jag och fru A for iväg och handlade...och länsade deras kyl :-)
Sen blev det tacos! Och lussebullar...och glass (till barnen)...och julgodis :-)
"Det stora tabberaset i Ulvkälla"

Imorgon har jag inga planer....eventuellt städa kontoret...igen....fast det är inte så lockande så det är stor risk att det blir film och tvspel istället ;-)

Julklapp!

M köpte en julklapp till hela familjen igår....
Det blev en sån här :-)




Nu ska jag bara ta och beställa en julklapp till mig själv....eller egentligen hade jag tänkt att köpa den i födelsedagspresent till mig själv....men jag glömde bort det...så det får bli julklapp istället....om jag inte glömmer det igen...då kan det bli namnsdagspresent...eller påskägg...

Me want!


Jag ska faan ta och beställa en nu....ja det ska jag...


Lite senare: NU ÄR DEN BESTÄLLD!!!!! ( och jag är fan 6000 fattigare.....det vill nog till att det blir sjukt goda bullar och dylikt för det priset....)

Åka bob

Idag tog vi en rejäl sovmorgon...till 10.30!!

Sen var grabbarna sugna på att åka till Rydab-backen för lite bob-åkning....så vi pälsade på oss och drog iväg.
M lekte lite med nya kameran:

     

Efteråt blev det sen lunch på korvmojen....
I var sugen på pannacotta till efterrätt idag så det blev en tur till Ica för att inhandla ingredienser :-)

Eftersom det blev en sen frukost och sen lunch så blev det även, jajjamen, en sen middag.
Kalkon med kokt potatis, grönsaker, sås och svartvinbärsgelé...smakade inte diesel ;-)
Åsså pannacotta med färska hallon till efterrätt som sagt...

Ligger nu och jäser i soffan....och funderar på om jag ska ta och få tummen ur och beställa den där Kitchen aiden....

Julafton

Grabbarna kom tassandes nerför trappen strax före kl 9. Dom blev helt till sig när dom såg att tomten lagt små klappar i deras julstrumpor! Givetvis hade han även ätit upp gröten och bitit i pepparkakan som dom lagt fram :-)
Skålen var väldigt renslickad så jag antar att katterna hjälpte till ;-)

Och inte nog med det...tomten hade lämnat en lapp på tv:n där det stod att dom skulle följa en massa ledtrådar så skulle dom hitta en "skatt"! Båda grabbarna sa direkt: -Den ligger nog i tvättstugan, för där brukat tomten lämna saker!!
(får nog ta ett annat gömställe nästa år...känns som om jag har upprepat mig..hmm..)
Dom löste gåtor som t.ex "jag är den där vita, där du brukar sitta och skita"...och hittade tillslut ett jättepaket...i tvättstugan...som innehöll en 10 meter lång bilbana! (M gick bananas på Toys r´us)
Sen åt vi julfrulle bestående av gröt och skinkmackor...utom I som vägrar äta något annat än finncrisp med salami.

Vid 13 tiden dök resten av La familia upp...syrran, svåger, prinsessan, moder och fader. Åt Jullunchen vid 14 tiden. Barnen åt knappt någonting för dom väntade bara på tomten :-) När Kalle Anka var slut ringde våran granne och hade problem med datorn så M fick springa över...och givetvis kom Tomten strax efter att han hade gått :-D
När Tomten frågade om det fanns några snälla barn så sa prinsessan: -Ja, Isse!!
Dom fick några paket och sen var tomten tvungen att skynda vidare. När han gick sa prinsessan: -Kom igen nån annan dag!
I sa sen när M kom hem att Tomten hade lika röst som honom...och att det nog var en mask för han blinkade inte. Inte så lätt att lura dom inte....eller jo...vi lurade dom rejält!
Efter en bra stund var alla paket öppnade...I gick och kollade under granen och sa: -Nää...inga Nintendo Ds...Vi var nog inte tillräckligt snälla....
Och Ingen Ariel till prinsessan...
Dom var nog lite besvikna, men samtidigt så har dom sagt, flera gånger den senaste veckan, att Tomten nog inte skulle komma med några eftersom dom är så dyra...(bra att dom är medvetna om det )
Men då ringde telefonen igen,Och det var Tomten! (eller så var det jag som ringde från min mobil till hemnummret..hehe...) Han sa att barnen varit så himla snälla att han hade gömt ett varsit extra paket i min garderob!
Alla tre hoppade och studsade som duracellkaniner när jag hämtade dom....och skrek rakt ut av glädje när dom såg att det var 2 nintendo ds och en sjungande Ariel docka :-)
Behöver jag tillägga vad grabbarna gjorde resten av kvällen???
Prinsessan gick och spelade med sin Ariel gång på gång på gång...tills syrran började titta lite ilsket på mig...haha :-D
Dom fick massor av andra julkalppar också. Bl.a skoterstövlar, presentkort på sportringen, spel, transformers, lego, filmer, actionfigurer, pengar, raggsockor, kalsonger, fur-berry (nalle som luktar av olika bär och kan fällas ihop..I samlar..), sovsäckar med "Cars" på och mycket mycket mer. Dom var så nöjda för allting.
N fick ett star wars lego...ganska stort...och det byggde han ihop alldeles själv på ingen tid alls :-O
Fan, en annan hade väl hållt på än....

Lite senare på kvällen fick vi en optimal julupplevelse! En Tomte körde förbi vårat hus med häst och släde!
I hängde ut genom köksfönstret och hojtade: -HEEEJ TOMTEEEN!!! och vinkade som en galning :-)


Idag har vi bara slappat i soffan och kollat på tv...och Ns nya "Clone wars" film. I och M har även monterat ihop bilbanan.
La familia de la sister kom förbi på en kopp the också.
Ska nog bara slappa imorgon med :-)

En julhälsning

Eftersom jag är ett stort Monty Python fan så kommer här en liten julhälsning från just dom :-)



Murphys jävla lag

Från Wikipedia:

Murphys lag, ett modernt tänkespråk som formuleras ungefär "om något kan gå fel så kommer det göra det". 

Lagen har fått sitt namn från ingenjören Edward A. Murphy, Jr. som experimenterade med raketslädar i USA:s flygvapen på 1940-talet. Arbetslaget där Murphy deltog försökte eliminera alla möjligheter för de tekniska anordningarna att misslyckas. Murphys ursprungliga formulering var: "Om det finns två eller fler sätt att göra något, och ett av dessa sätt leder till en katastrof, så kommer någon att göra det på det sättet".

Lagen tillkom således, och ska i första hand ses, som en riktlinje för ingenjörer inom maskinteknik, datateknik med flera discipliner, att konstruera tekniska system så att felaktiga resultat blir uteslutna. Detta kallas defensiv design. Vardaglig användning av uttrycket.
Uttrycket "Murphys lag" har i folkmun förvandlats och beskriver alla typer av oturliga sammanträffanden, som att det bara regnar de dagar då man inte har med sig något paraply eller att man i snabbköpet alltid hamnar i den långsammaste kassakön. I denna betydelse används också uttrycket Lagen om alltings jävlighet eller Lagen om alltings inneboende ondska (Vilket före Murphy brukade hänvisas till som Parkinsons lag, men det är inte heller entydigt korrekt). Lagen har gett upphov till flera korollarier, mer eller mindre skämtsamma, såsom O'Tooles lag som lyder "Murphy var optimist". En av dessa korollarier är Murphys andra lag, som mer hänvisar till den ursprungliga. Om någonting inte kan gå fel, så går det fel i alla fall.


Ok, I söndags tänkte jag slänga ihop några lussebullar. Eftersom dom ca 80 st som jag bakade till första advent är slut (vem fan har ätit upp dom?? 0=-)  )
Gjorde iordning degen...med torrjäst...eftersom det var det enda jag hade hemma...Satte den att jäsa....Den jäste inte.
Jag tänkte att den jäser nog i ugnen (logiskt..) så jag bakade ut bullarna....petade i russin....penslade med vispat ägg...hällde ut det vispade ägget...upptäckte att jag glömt att pensla en hel plåt...vispade nytt ägg....penslade resten och stoppade in dom i ugnen....
När jag tog ut dom var dom fortfarande små....och smakade jäst...och var degiga trots ca 15 min i ugnen!!
Fick kasta hela skiten...

Idag skulle jag till frissan...Var ute i lite väl god tid...ca 20 minuter tidigt...for till bankomaten för att ta ut pengar...bankomaten stängd! For till automaten vid Swedbank...stoppade in kortet..."Kortet är inte giltigt i den här automaten"...provade igen..."Kortet är inte giltigt i den här automaten"...10 gånger senare och ett lätt förhöjt blodtryck..."Kortet är inte giltigt i den här automaten"....Ett swedbank kort i en swedbank-automat, Va fan!!
Några bakom mig testade också med samma resultat...Började bli aningens stressad eftersom jag nu bara hade ca 5 minuter på mig. Ringde Mamma-banken och där gick det alldeles utmärkt att göra ett uttag :-D Susade dit fort som attans och höll på att krocka på köpet....snubblade in hos frissan 2 min sen...Fast där blev jag bjuden på kaffe, mjukpepparkaka och vanliga pepparkakor så då kändes det lite bättre :-)

Sedan följde:
*Hämtade morsan
*Lekte lite med deras nya elektriska garageport (och farsan som tycker att xbox är "en onödig leksak")
*For på Ica
*Trängdes med en jäkla massa folk
*Handlade julmat
*For på foto/presentaffären
*Hittade inte det som jag skulle ha
*For på Konditoriet
*Fikade...latte och bananbiskvi
*Hämtade struvor som morsan beställt
*Köpte marsipangrisar
*Tappade en gris så örat trillade av
*Tokshoppade på Dollarstore
*Skjutsade hem morsan
*Lekte med garageporten
*Kom på att jag glömt att köpa grädde och julmust
*Åkte på Konsum för att köpa grädde och julmust
*Köpte grädde...glömde musten
*For på ica och köpte must
*Åkte hem
*Fixade lite käk
*Kom på att jag inte varit på toa på hela dagen
*Blev jättekissnödig
*Gick på toa
*Klev i kattbajs som nån av katterna sprätt ut från lådan
*Tvättade badrumsmatta och strumpor...och foten
*Tänkte slappa på soffan
*Kom på att jag inte gjort dörrkransen klar
*Rev fram bildäcket till krans och diverse pynt
*Brände mig på smältlimmet
*Fattades rött band
*For på Dollarstore och köpte
*Gjorde klart kransen...den blev sådär
*Bakade lussebullar
*Lärde mig att grytlappar kan vara bra att ta ut heta plåtar ur ugnen med
*Åt 2 lussebullar
*Tänkte slappa på soffan
*Slog in alla jäkla julklappar istället
*Insåg att det fattas 2 julklappar till N
*Insåg att det blir panikshopping imorgon
*Insåg att jag har en jävla massa annat jag måste göra imorgon
*Bloggade istället för att gå och lägga mig




Pynteri

Idag kläddes granen! Eller granarna...
Jag och M ville ha en stilren gran i vitt och silver...grabbarna en massa lullull...
Det blev till att åka och köpa en till gran som grabbarna får ha i sitt tvrum på övervåningen :-)
Grabbarna överöste den med julpynt och glitter....och sen insåg jag att ljusslingan inte funkade....
Panikade ner till Ica ca 10 min innan dom stängde och köpte nya lampor....men inte hjälpte det...
Så det blir väl till att köpa en ny slinga imorgon....och plocka bort allt pynt för att få bort den gamla.....

Idag var det även dags att vaccinera två av katterna. I hade ingen som helst lust att följa med så han fick åka till mormor och morfar. När jag klev in hos veterinären blev jag hälsad med: -Jaha, är det familjen Potter som kommer!
Våra katter är ju döpta efter Harry Potter-karaktärer...Hermione, Ginny och Hedwig :-)
Fast han hade inte kommit på vem Hedwig är :-) det är ju Harrys vita uggla...och vår Hedwig ser ut som en uggla med sina runda ögon och oreangea streck över nosryggen:-)
Den veterinären är förövrigt den enda utanför vår familj som kan uttala Hermiones namn rätt!!
Dom flesta säger det som det stavas...men det ska vara Hörmajjoni.
Anyway...Ginny hade så segt skinn att första sprutan inte gick in riktigt utan vätskan läckte ut...så hon fick en dos till och veterinären fick verkligen ta i för att få igenom kanylen!  Hon kanske var sköldpadda i sitt förra liv...pansar-skinn, långsam och lat :-)

Imorgon kommer darlingen hem:-) och på söndag åker han igen och tar med sig grabbarna till farmor och farfar..
= JAG ENSAM HEMMA!!! Har planerat in hyrfilm, hämtmat, lite vin och sy klart mitt julbroderi :-)
Och såklart...SOVMORGON!!!!

Är man hemsk om jag säger att det faktiskt ska bli skönt med några ego-dagar???

Skattjakt

Städade upp lite på kontoret igår...utan att behöva vara med i radio den här gången :-)
Hittade en del saker som jag saknat! Det var rena skattjakten :-)

* En premiecheck på Coop på 50 kr
* Julduk som jag köpte för över en månad sen men tappat bort...och som jag redan ersatt med en ny....
* Lappar som jag köpte i oktober, som jag skulle laga grabarnas byxor med
* Min limpistol

Städade även tvättstugan och där hittade jag Ns gymnastikskor som jag trodde att han slarvat bort på skolan :-)

Nu ska jag ta och plocka in tvätt och städa övervåningen...sen ska jag och fadern på tippen med en maaaassa junk.


Just ja...ska hämta ut grabbarnas julklappar också. Ska bli så himla roligt att se deras miner på julafton :-)
I sa härom dan: -Maria, vi får nog inga Nintendo DS...för dom är ju jättedyra så tomten har nog inte råd...
Men efter tips från fru A så har jag kört med: -Men om ni är riktigt riktigt snälla och gör som jag säger så kanske tomten skaffar dom ändå...hehe..Jag gillar julen...då kan man få barnen att göra vadsom helst..bara att påminna om julklappar :-D

A men man får ju nått fel snart...

M hade pratat med den som skulle leverera vår kyl/frys och sagt att dom inte fick komma före 16, för att jag ska jobba inatt och sover då.

Dom ringer hit 14.45....och kom ca 15.00
Kyl/frysen skulle in i garaget eftersom chauffören inte "kunde" hjälpa mig att bära in den direkt i huset.
Så ser vi att den inte går in i garaget...den kommer bara in en bit under vipp-dörren....och ute kan den ju inte stå för den får inte bli blöt och det snöar lite...Chauffören tar bort sin "kärra"...
OCH SEN HOPPAR HAN IN I LASTBILEN OCH ÅKER!!!!!!!
Och där står jag....med ett stort tungt paket som står precis så att jag inte kan stänga garageporten!!!!
Man trodde ju att han ÅTMINSTONE skulle flytta på den så att dörren kunde stängas.
Och ingen pressenning hade jag.....hittade dock ett plaststycke så att den blir inte blöt....om det inte börjar kräksnöa..
M får lösa det när han kommer hem...för då åker jag på jobbet...

Det är faan så man får psykbryt.....

Finally!!

Kylen/frysen kommer idag!!!!

Ska bli coolt med ismaskin :-)

Drink någon????

Julklappsshopping

Tänk vad bekvämt det är att kunna göra julklappsinköpen liggandes i soffan :-)

Har beställt detta till Prinsessan (från
Lekmer.se)

 
Plus att det blev en del saker till grabbarna därifrån också.
Men det som stod högst upp på deras önskelistor var en varsin sådan här:



Så dom är på väg från Siba.se
Sen har M handlat en hel del i Stockholm/Västerås som ligger gömt i garderoben och väntar på
att bli inslaget....

Jaha...då har man handlat klart då :-) Najz...

Långtråkigt??

Jag tror att Dallas och Memphis hade haft lite långtråkigt idag...
Och kreativa vovvar som dom är så hittar dom helt enkelt på något.
Som till exempel hjälpa matte att fluffa upp solstolsdynor...


Jullov

3 nätter kvar att jobba...sen är jag ledig till den 14 januari!!

Fan, vad bra det är med föräldraledighet ;-)

Märkliga affärer?

Det slog mig idag, när jag var på Ica, att vi har ganska konstiga affärer här i Sveg...om man tänker efter...
Skulle handla åt modern idag och hon skulle bla annat ha en limpa cigg.
Den hämtar man ut i charken på Ica...märklighetsgrad: ganska
På en annan affär kan man samtidigt som man köper en dammsugare även införskaffa en fyrhjuling....märklighetsgrad: mycket.
Och i en tredje affär kan man inte bara köpa asiatiska och arabiska matvaror...man kan även hyra en skoter....märklighetsgrad: ytterst



Förresten...

...så var det en viss fru A som låste in sig i bilen härom dan :-)


Haha! R hade rätt...det skulle hamna här :-)


Det var den helgen det...

Fick akvariebänken som jag beställt....skulle montera ihop den...fanns inga skruvar!!!
Ska ringa och klaga imorgon...*grr*

Sen måste jag ringa veterinären och beställa tid för vaccination av 2 av katterna.
Och kolla på Karl Hedins om makens skruvdragare kommit tillbaka från reparation...
Och sätta upp belysningen i ute-granen...innan julafton helst.
Och handla mat....och dammsuga....och hinna sova lite innan jobbet....och lämna kids hos mormor och morfar...

Fan vad trött jag blev nu....redan....


Makens spacemobil som han puttrar runt i....en Prius....miljövänlig, men är den snygg???


Text på sidan: "Kopiator + HP = sant" ...*fniss*
Undrar vem som kom på att dom skulle skriva det???
Dessutom ser det ut som om dom skrivit med krita på griffeltavla...fast det är tydligen meningen :-)
Sen är den värsta high-tech inuti....så fort man rör sig så blippar och piper det och det är displayer hit och dit, och ingen nyckel behövs...man bara trycker på en knapp...och handbromsen är en pedal och fan och hans moster...och när man kör iväg är det en röst som säger: "-Houston, we have a lift-off"......  :-)

Utmanad

Regler:
1. Publicera reglerna på din blogg.
2. Svara på de sex 8-sakerna.

8 favoritprogram
1. Cityakuten
2. Greys Anatomy
3. Desperate Housewifes
4. Vänner
5. Scrubs
6. Prison break
7. Sjukhuset
8. 2½ män

8 saker jag gjorde igår
1. Klev upp
2. Städade hela huset
3. Handlade på konsum
4. Broderade
5. Satte upp lite mer julpynt på övervåningen
6. Lagade middag
7. Tittade på adventskalendern
8. Hånglade upp maken

8 saker jag ser fram emot
1. Att det ska bli klart med allt här hemma
2. Att kylen och frysen ska komma
3. Hångla lite mer med maken
4. Julafton
5. Nyårsafton
6. Se pojkarnas miner när dom får sina julklappar
7. Ledigheten över jul :-)
8. Att spendera resten av mitt liv tillsammans med M (snodde rakt av från Lill-M)

8 favoritrestauranger.
1. Globen Sushi
2. China town, Enköping
3. Shanghai wok, Östersund
4. En kina/japansk restauragn i Västerås som jag inte minns vad den heter
5. Pizzeria Knuten
6. Kentuckey fried chicken
7. Mammas kök :-)
8.Min egen mat :-)

8 saker på min önskelista.
1. Platt-tv
2. Kitchen aid
3.Snöslunga
4. Höganäs tallrikar
5. Presentkort med obegränsat belopp på IKEA :-D
6. Att nära och kära ska må bra
7. En mysig jul
8. Ingen mer snö...det räcker nu...om jag inte får nr 3 först...

8 personer jag utmanar:
Kicki, Ternix, Anna-Karin, Marie-Louise, Sussa, Sofia, Bixy, Gnarpy

Sjuklingar

3dje dagen som grabbarna är sjuka...feber och hostar...speciellt på natten...så det har inte blivit många timmars sömn dom här nätterna....eftersom dom vägrar att sova i sina sängar utan vill ligga hos mig..
Dagen har vi mest tillbringat i soffan framför tvn..."Kung fu panda" på dvd :-)
Jag blev även klar med min julkalender som jag sytt till pojkarna...vaddå? det är väl den 1 december idag va??
Men så slog lagen om alltings jävlighet in....det fattades 2 ringar som man ska hänga presenter i...så nu måste jag fixa nya...
Så här blev den iallafall...klickbar...


Isse blev lite uppiggad igår iallafall...han fick en massa bilder på sina favvo-pudlar via mail!
Tack snälla gulliga L för dom, han blev så himla glad :-)
Jag blev också glad för "Min" bild...hahaha...Me like ;-)!!

Nu blir det godnatt...

Jaa, vad kul med snö!! Eller kanske inte....

Det här möttes jag av imorse....(bilderna är klickbara)
Jättemysigt med en massa vit snö :-) Tills jag insåg att den skulle skottas bort....
Fick börja med att leta fram bilen under all snö och is....Sen var det bara att dra fram snöskoveln....

                   

Jag var fan först på gatan att skotta! Medans jag höll på kom ena grannen ut. När han fick syn på mig så sa han: -Jaha...ja jag lär väl skotta jag å....
Så där gick vi sida vid sida med våra skovlar och muttrade och svor...
"-Ja det är ju kul med snö så länge man slipper skotta..."
En stund senare kom andra grannen ut..."-ja, det är väl lika bra att jag skottar också..."
Då var vi tre som kunde muttra och svära tillsammans :-) Härligt med lite grann-gemenskap..hehe..

Någon svettig timme senare så var uppfarten snöfri...då var det bara gången till förrådet, till altanen och till vedbon kvar....suuuuuuuuck......Snö är fan bara roligt om man sitter på en skoter!!
For sedan ner till modern med lite glass som jag köpte av glassbilen igår....och givetvis var även deras uppfart täckt av snö....och fadern är i Östersund...så det var bara att dra på vantarna igen och skotta där med....Som tur är så har dom carport över halva så det gick rätt fort....

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen...känns som om man stinker en aning....

Tror nog att en snöslunga vore en bra investering....





FÄRDIG!!


Min vanliga jäkla röta

Så jag och kidsen tog bussen till Östersund i fredags för att hälsa på syster med familj.
När bussen kör in i Svenstavik så ser jag två kufar som sitter på en bänk och halsar
färglös vätska (gissa då:-) )
En av dom ska med bussen... Min tanke: -Ger mig fan på att han sätter sig i närheten av mig...
Jajjamen! Med hembräntsdoftande andedräkt väser han fram: -Äre ledit hära??
Han åkte med i 10 minuter och på den tiden fick jag veta:

*Han hette Peter
*Jobbat på oljeplattform i Norge sedan 97...NITTONHUNDRA nittiosju...poängterade han...och det var tur för jag trodde att det var artonhundranittiosju...andedräkten var ifrån det året iallafall...
* Gift i 10 år
* Först sa han att han hade varit hockeyproffs i Thailand...vilket kändes aningens märkligt...men sen var det helt plötsligt fotbollsproffs i australien....kan man ju förstå att det är lätt att blanda ihop två så snarlika saker...
* 4 barn
* Blev morfar i februari, hans 18 åriga dotter fick en son som var världens finaste
* Han hade pluggat engelska på komvux

Hela tiden ursäktade han sig för att han stank sprit. -Det.Är.Lugnt....fick jag fram medans ögonen tårades av ångorna...
Sen frågade han om jag var lärarinna!!!??? För jag såg tydligen ut som en sån....dags för en makeover ta mig huun...

Halva bussen var tom...och ÄNDÅ måste han sätta sig brevid mig??? Hur kommer det sig att jag alltid råkar ut för knepiga typer?? Kaka söker maka, eller???