Förbannad igen!!

I tisdags kom N hem och var jätteledsen... Någon har varit i hans skåp på skolan och tagit monstertrucken som han köpte i Globen...
Men en kompis till N hade sett en person som rotat i Ns skåp....M ringde skolan och berättade vad som hänt och vad som setts och dom lovade ta tag i det.
Ringde sedan till Ns kompis mamma och hon frågade sin son om han visste vad personen hette i efternamn (eftersom det enligt skolan fanns flera med det namnet). Men han visste inte... Efter en stund ringer hon upp oss. Hon har visat sin son skolfotokatalogen och han har pekat ut en person. Vi meddelar skolan detta och dom säger att dom ska prata med personen. Nu ska jag inte säga att det är h*n som tagit bilen, men h*n har varit och rotat i ns skåp, och där har h*n fan ingenting att göra!!

For sedan och köpte ett hänglås till Ns skåp.

Snart gått en vecka och vi har fortfarande inte fått tillbaka bilen......*grrrr*

Ska det vara så svårt att skilja på vad som är mitt och ditt???

Kommentarer
Postat av: Marie

Fy, vad trist.... jag förstår att Noah blev jätteledsen. =( Rasmus skitdyra crossvantar har också försvunnit på skolan... spårlöst borta. Om ingen har tagit dem, så tycker man att de borde dyka upp någon gång. Hmmm... man får ju hoppas att hans mammma och pappa reagerar på att barnet kommer hem med en sak som inte är hans, och tar med den till skolan. Hoppas att Noah får tillbaka sin monstertruck.

2008-11-18 @ 08:26:38
Postat av: Northtwig

Skaffa hänglås till skåpet! :-)

2008-11-18 @ 18:04:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0