Tänk efter nu...

Om ni var tvungen att välja...vad
skulle ni då ha:

Ett barn som blir mobbat
eller ett barn som mobbar?



Kommentarer
Postat av: Angelica

Enkelt - ett barn som blir mobbat. Jag skulle skämmas ögonen ur mig om jag uppfostrat ett barn som mobbade andra.

Och det säger jag trots att jag själv blivit mobbad och slagen varje dag i skolan i ett par års tid.

Svar: Jag känner nog likadant...trots att vi gått igenom ett helvete med sonen som blivit mobbad, gråtit så många tårar och känt en sådan vanmakt och (ibland) hat mot dom som utsatt honom för detta...Skulle det vara åt andra hållet kan jag tänka mig att jag skulle känna mig otroligt misslyckad som förälder...men det är kanske lätt att säga när man inte är i den situationen...Skitsvår fråga, men väl värd att tänka på!
Northtwig

2013-03-10 @ 19:41:07
URL: http://enpumpa.blogspot.com
Postat av: Marielle

Ja skitsvår fråga, först. Sen blev det enkelt. I alla fall i min lilla hjärna ;)
Kunde jag välja så valde jag att ha ett barn som mobbar. För då måste jag själv ta på mig skulden för barnets beteende. Jag har oxå blivit mobbad och skulle hellre hugga av min högra arm än se mitt barn fara så illa. Så funderar jag, och alla är vi olika med olika sett att se på saker och ting. Det är ju oxå olika åsikter som gör ämnen intressanta.
Kram till er.

Svar: Ja det är verkligen en svår fråga...man vill ju som sagt inte att ens barn far illa...och man vill inte att dom mobbar andra...Och jag håller med om att en förälder till en mobbare får ta på sig skulden för det. Faktiskt. Man har ju ett ansvar över sina barn. Men ändå...det måste ju kännas bedrövligt det med...Jag tycker att det är en jättesvår fråga! Visst kan man säga "Inget av dom. Punkt slut", men det är fan värt att tänka på :-)
Northtwig

2013-03-10 @ 22:50:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0